Vi vill gärna tipsa om andra hotell i andra städer. Det finns så mycket att se i världen och det är fantastiskt att få resa. Framför allt är det de stora städerna som lockar. Efter ett besök på Hotell John kan det vara trevligt att resa till London för en avkopplande weekend.

London är en fantastisk stad att besöka och här finns så mycket intressant att se. De största sevärdheterna är väl ändå The Tower, Buckingham Palace, Madame Tussauds och Trafalgar Square. Men det finns så oändligt mycket mer att se. Det är nästan så att en weekend inte räcker till och man måste fundera över att åka tillbaka fler gånger.

Det är mycket bra om man hittar ett hotell i centrala London. Om man åker dit för att stanna bara några dagar är det viktigt att inte behöva nyttja kollektivtrafiken för mycket. Visserligen är det spännande att hoppa på en Dubbel-decker, men man kan bli ganska trött på det också till slut. På hotell-london.info kan man sortera hotellen för att hitta det billigaste, det med mest stjärnor eller det som ligger centralt i London.

Fotboll

Något riktigt fantastiskt att uppleva när man är i London är att gå och se en fotbollsmatch i Premier Leauge. Om man är sportintresserad och har tid över skall man spendera några timmar på att få vara med och se en fotbollsmatch i ligan där de allra duktigaste spelarna i världen uppträder.