Vi är många som drömmer oss bort, speciellt vintertid så vill gärna planera in något form av resa till ett varmare land. Det är nog inte bara vi Svenskar utan de flesta som bor i Skandinavien och långt upp i norr som saknar sol och värme.

Resorna utomlands blir fler och fler och för många så åker man gärna en eller flera gånger per år till ett varmare klimat för att klara av kylan hemmavid. Om ni sitter och vill komma iväg ganska omgående kolla upp Travelmarket och jämför deras sista minuten resor, kanske ni sitter på ett plan inom de närmsta dagarna.

Det finns mycket trevligt att välja på, varför inte en resa till Grekland, Turkiet eller Spanien som är några av de populära ställen som man kan hitta en sista minuten resa till. Passa på nu innan sommaren slår till ordentligt här hemma och kom tillbaka med en skön solbränna som kan vara svår att få hemmavid.

Vill ni åka lite längre så kan Thailand vara ett lysande resmål, du kan när denna artikel skrevs hitta en resa till Thailand för strax under 5000 kronor. Skulle vädret inte vara det bästa här hemma och inga andra planer finns då kan en sista minuten biljett vara lösningen på solproblemet.

Att tänka på när man beställer en sista minuten biljett är att man kanske inte ska vara allt för kräsen då det inte kanske finns resor till just det ställe som du önskar åka. Åker du ospecificerat så är det inte säker att du får hotellet närmast stranden, så vill du betala lite extra så får du det hotell du önskar.